sunnuntai 16. lokakuuta 2022

Tonttujen taidot englanniksi vai tonttu

 Tonttutaitokirjoituksessa on se iso vika, että jos se kokoaa kaikki kurjoitujseni ja ne niputetaan tonttuaiheiseksi kurjoitukseksi, niin siitä vknkkelistä ei kukaan niitä enä löydä, sillä tontut ovat niin laaja aihe tai siis materiaalia on paljon ja harva kai tulee sanoneeksi tonttujen taidot eikä ihan vain tonttu. Ja niinbtuumutaan, että jotain oppimateriaalia on ihmisillä ollut, mutta mitä, sitä ei tuedetä. Kuitenkin taitojen oppimusen ohjeeni ovat tyypillusesti olleet vaikeita muistaa niin että toimisivat, eli lähes koko hyöty katoaa, jos kirjallista materiaalia ei ole enää saatavilla. Muissa blogeissani ei nikn paljon tuota vikaa lllut, paitsi ehkä tunteetjatekemusentapa sekä akvarrlliblogini tekstit. Mutta ainakin vuodenaikakurjoiyuksestani osataan kai etsiä, että jotain sellaista materiaslia lli olemassa. Ja tautien ja vaivojen parannusohjeitakkn kaivataan, mutta ne voivat hukkua sekä suureen määrään että ihmisten osaamattomuuteen, kjn sairaina niitä käsittelevät tsi ovat painostettuina. 

* * *

27.11.2022   Engl tonttutaitokirjoitukseni taitaa olla valmis. Sitä on nyt reilut 1200 kohtaa, 23 osaa ja lyhyt hakemisto. Eilen kokosin lopuista kohdista kirjan neljännen osan, ks www.amazon.com/author/khtervola
Minua hämmästyttää, että kirjoitin tonttutaitokirjoitusta tuhatkertaisen määrän aikomaani nähden. Nyt se kai vertautuu teoreettisen fysiikan ja matematiikan opintoihini. Olen tutustunut tonttuteoriaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti