tiistai 20. helmikuuta 2024

Taustastani

 



On Monday 19 February 2024, Kaisa Hannele Tervola <hannele.tervola@gmail.com> wrote:
Kauheen huono olo ollut koko päivän, kun muiden laittamia vaikutteita tms puuttumusia ja kohdakkain olemisia, missä minuun osaa joku tpisen valitsema puoli, niin kestämätön olo niistä ollut koko päivän, oksentanut monta kertaa vähän lutkua tai ei mitään mutta huono olo. Onkohan puoli yhdeksän illalla ehkä nukuin tunnin en tiedä, mutta oli jotenkin helpompi olo, kun yritin mielessäni selittää että kääkorkeaksi luokitelyu asemNi oli hyvän toivomista maailmassa ja hyvän laadun tavoittelua etenkin isossa kokoluokassa, mikä tarkoittaa aina, että pyrkii olemaan puuttumatta mitenkään ja korkeintaan kertoo kirjoittamalla oppimateriaaöia jotakin sivistyneiden arvojen mukaista, mikä isissa kokoluokassa olisi hyvä ottaa huomioon. Aseman vaikutelma tulee kun toinen hyökkää kimppuuni siksi että toivon hyvää maailmassa ja yritän noydattaa siinä koulysivistyksen arvoja hyvällälaadulla. Paratiisiteoria oli ymmärrystä kannattavuuden yhteensopivuudesta moraalin, luonnollisuuden, tervehenkusen tunteidenmukaisuuden ja perinteisen sivistyneen viisauden ja ylipäätään elollistdn terveen viisaan elämän ja toimintakyvyn kanssa. Se oli siis teorispalanrn jonka kurkoitin, eikä he kilökohtaisen tyylustä viisautta.
Sitten kun tuosta havahduin, taas yritin oksentaa. Menin vessaan pytylle ja yritin miekessäni selittää, että käsitukseni syntymäpäiväni 8.8. Kahdeksikosta naisfiguurina liittyi tunteidenmukaiseen elämänviisauteen kuin musiikkia mielikseen kuuntelevaalla, ei siis esiintyvällä, ja siis terveisiin elämäntapoihin ym sivistyksen elämää parantavaan viisauteen, sen koulun taöaan opetettuna noudattamusessa. Ja heti kun oli minulka uusi ajatus musiikin kuuntelija versus juökinen esitys, niin oloni hupjentui, olin hetken huoleton ja lähes terve, saanut elintilaa, kun olin ajattelijaksi luokittuneena ja vielä kurjoittavaksi, vaikka ajatus naisfiguurin pohjautumusesta elämänviisaaseen elämään oli lapsuudessani syntynyt käsitys, ja niin on lähes kaikki hyvälaatuinen kurjoittamani 1900-luvun ajatuksiani, sillä elämäni on ollut liuan häirittynä 2000-luvulla, vain tonttujuttuja, maailma henkeä nälökulma, okkultistiset ongelmat, taiteen ammattilsisten huono tunyr elämänlaatu yms pettymykset o at 2000-luvulta, ja parannusohjeiden tekemusen taito 1900-luvulla oppimaani yttävä, ja joissakin kovin heikko, ihan olematgtoman taitotason kanssa, ja niin rnvoi olla koko aikaa osaavaisen toolussa jollen saa olla tervehenkusesti tavallusta elämää elävä, omantasoiseni akateemustaustainen eikä sensaatio tai skandaali. kokonaan pohjautuen. Kai nuorille haluttiin antaa hyvä yleissivistys. 
Mutten siis ole ajattelija koko aikaa, vasn noutuudessani olleen Hari-sukunimen tapaan eli ha naurun ääni, positiivinen ehkä vähän hatara, ja toisaalta samaan aikaan koltain puolen ri rikki, rikollisuuden uhrina tms ikävää. Niin joissain asioussa olem vahva, kiska jotenkin minunkin on selviyd
Mutta miksi elintilani olusi vain ajattelihalle eikä koko wlämälleni? Ongelmani näyttää olevan että vanhempani ja laosuusympäristöni olivat muiden siömussä sosiaalusen olouser mutta minuun päin brutaalit pahantekijät jotka juonutteluvat valhein, teknidin keikauksin, näytellen, vääriä vaikutelmua antamalla ym minukta elämänmahdollusuudet pois. Kai he halusivat kieltää tubteidrnmukaiduuden  omat ammatinvalinnat yms tutöltä. Tarvitsen omaa elintilaa, en kroppaani ym elämääni ouuttuvaa pakottamusta lapsuudensukuni ym tapaan. Suomen säissä ja liikunnan harrastamusessaon itsrnäisyys enemmän tejemusen muelekkyksien tuoma arvo tavannut olla. Mutten tajya, muten vanhempani ym ympäristöni käyttävät pakkoa mi uun niin paljon, en osaa joustaa mihinkään suuntaan vaikka iso osa ongelmista on nykyidin jotain henkustä, virtuaalista, esp tai okkultusta kautta kenties muidrn sosiaalisten arvailujen tai lavastuksenhalun myötä tulevia. 
Terv. Hannele

On Monday 19 February 2024, Kaisa Hannele Tervola <hannele.tervola@gmail.com> wrote:
Virtuaalipuolella sanovat näytteleväiset ihmiset usein, että vikana on että "Kaisa ei rooli" mikä kai tarkoittaa, etten ole roolimaisen tyylinen, mutta siihen perussyy on se, etten kestänyt koulya, matemaattisia yliopisto-opintoja jne ja niin en voinut elellä niilä uomin vaan yritin etsiä helpotusta kärsi.yksiini mm harrastuksista ja ammatknvaihdosta. Nyt tunnen taas olevani ihan pakotettuna, ei jää minulle elintilaa, ja niin vain yritän selvitä, esim oksentaa jne mikä helpottaisi lloani. Mutta ylipäätään on sama vika, tarvitsen minu tyyppistä elintilaa, siis lähinnä terveitä elämäntapoja ja itsenäistä fyysistä ym elintilaa, ja sivistyksen kunnioittamisen tuomia elämänmahdollisuuksia yhteiskunnassa, siis sivistyneet arvot hyvällä laadulla.
Minulla on nyt valot lllut hämärän tulista asti, vaikken ole tavallisesti ollut niin aktiivinen että se sopisi mielestäni. Koen itseni ihan kipeäksi, toivon jonkun auttavan liioista virtuaalisista tai okkultiatisista kropan ja tunteiden ja mielen ja sosiaalisuuden tyylin kohdalle tulleista eroon. Joku kidutushenkinen sanoo olevansa minunniminen, ja ehkä minulke tulee hänen julkusuutensa vaikutetta omien tekeleideni ollessa vähemmän tubnettuja. Joku pitää teoreettisuuttaademana, en tajua, muyta siksikö minua vainotaan? 
Terv. Hannele


Eilusestä sähköpostistani 7. helmikuuta 2024

Viime aikoina ovat jäljelle jääneet joidenkin kai toivomat aiheet olleet ihan muuta kuin ajattelijan heiniä, eli minulle sosiaalisesti kauheen ikäviä, ihan järjettömiä, esim lapsuuden ihmissuhteet, kun niistä kovin kärsin, kun heillä arvot ja taidot, mukavuusalue ym olivat ihan eri suunnalla kuin minun. 

Terv. Hannele "

8. helmikuuta 2024    Minulle on kerrottu syntyneeni Suomessa Helsingin kätilöopistolla elokuussa 1971, ja se vaikutelma itsellänikin on. Pidän kamalasti Suomen säistä, luonnosta ja perinteisestä suomalaisesta kulttuurista. Vaikuttaa epätodennäköiseltä, että olisin geneettiseltä perimältäni mistään muusta ilmastosta, mutta Neuvostoliitto suurin piirtein samanlaisen ilmaston ja kulttuurin sekä elämäntapojen pääpainotusten osalta voi olla mahdollinen taustani. Esim hellettä en oikein kestä enkä koe itselleni mielekkääksi enkä sisällä istumista tai paljoa lösimistä. Kokonaiskuvallisuuden määrä, jonka koen kulttuurillisesti luontevaksi, on useimmille aivan liikaa. 

Sukulaisistani isäni Pertti Kaarlo Juhani Hari eli Pepe vaikuttaa samanlaiselta ilmasto-, kulttuuri- ja elämäntapavyöhykkeeltä kotoisin olevalta, ja muut lapsuuden sukulaiseni ym tuttavani usein tropiikista tms paljon lämpimämmistä ilmastoista ja lähes olemattoman kokonaiskuvallisista kulttuureista kotoisin olevilta tai niihin vakaasti suuntautuneilta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti